Tekst, foto of allebei

Laat mij je verhaal vertellen. Wat je verhaal ook is. Wie je ook bent. Persoonlijk of zakelijk. In woord, in beeld, of allebei, dat bepaal je helemaal zelf.

Alleen een portret
Wil je gewoon een goede profielfoto voor een neutrale achtergrond? Of neem je toch liever de tijd voor een mooi portret?  In de studio, op je werk of op locatie. Het kan allemaal, hoewel ik het liefst op locatie werk. Met mensen gewoon zoals ze zijn. Want dan is elke mens op zijn mooist. 

Profielfotoshoot:
– telefonische voorbespreking wensen
– 1 uur fotografie op een locatie naar keuze
– 3 professioneel nabewerkte foto’s naar keuze
– beelden rechtenvrij en digitaal op vol formaat jpeg aangeleverd
Prijs: 120 euro (excl. 21% BTW). 

Uitgebreide portretfotoshoot:
– telefonische
voorbespreking wensen
– 1,5 uur fotografie
– kledingwissel mogelijk
– 5 professioneel nabewerkte foto’s naar keuze
– beelden rechtenvrij en digitaal op vol formaat jpeg aangeleverd
Prijs: 240 euro (excl. 21% BTW.)

Alleen een tekst
Dat kan natuurlijk ook. Dan schakel je me alleen in als copywriter. Bijvoorbeeld voor een kort maar krachtige corporate story, heldere webteksten, een pakkende brochure, een aansprekend jaarverslag, noem maar op. Neem voor een offerte even contact me me op. 

Profielfoto met kerntekst
Een professioneel portret met een paar sterke quotes of je verhaal gevangen in een paar regels. Zo stelt je jezelf en je bedrijf voor in een notendop. Sla twee vliegen in een klap en ga een keer met me om tafel. 

Profielfoto met drie veelzeggende quotes: 280 euro (excl. 21% BTW). 

Profielfoto met kerntekst van max. 2 tot 3 alinea’s: 620 euro (excl. BTW.)

Een reportage of documentaire
Je complete verhaal in een bondige tekst, vergezeld van een serie beelden die in een oogopslag duidelijk maken wat je doet en die passen bij het doel dat je wilt bereiken.

Dit soort klussen zijn voor mij de krenten in de pap. Het blijft alleen maatwerk. Maak dus even een afspraak, dan zorg ik voor een heldere offerte.