Tekst, foto of allebei

Laat mij je verhaal vertellen. Wat je verhaal ook is. Wie je ook bent. Persoonlijk of zakelijk. In woord, in beeld, of allebei, dat bepaal je helemaal zelf.

Alleen een portret
Wil je gewoon een goede profielfoto voor een neutrale achtergrond? Of neem je toch liever de tijd voor een mooi portret?  In de studio, op je werk of op locatie. Het kan allemaal, hoewel ik het liefst op locatie werk. Met mensen gewoon zoals ze zijn. Want dan is elke mens op zijn mooist. 
Profielfoto 80 euro. Portretfotografie vanaf 120 euro. ( Prijzen excl. BTW.)

Alleen een tekst
Dat kan natuurlijk ook. Dan schakel je me alleen in als copywriter. Bijvoorbeeld voor een kort maar krachtige corporate story, heldere webteksten, een pakkende brochure, een aansprekend jaarverslag, noem maar op. Neem voor een offerte even contact me me op. 

Profielfoto met kerntekst
Een professioneel portret met een paar sterke quotes of je verhaal gevangen in een paar regels. Je stelt jezelf en je bedrijf ermee voor in een notendop en het is eigenlijk zo geregeld. Sla gewoon twee vliegen in een klap en ga een keer met me om tafel. 
Profielfoto met quotes: 200 euro.  Profielfoto met kerntekst: 500 euro. (Prijzen excl. BTW.)

Een reportage of documentaire
Je complete verhaal in tekst, vergezeld van een serie beelden die in een oogopslag duidelijk maken wat je doet en die passen bij het doel dat je wilt bereiken. Dit soort klussen zijn voor mij de krenten in de pap. Het blijft alleen maatwerk. Maak dus even een afspraak, dan zorg ik voor een heldere offerte.