De bak in met een paardencoach

Geen zorgen, ik heb niet achter de tralies gezeten, maar wel een paar ochtenden in de paardenbak bij ‘Ik hou van mij’ in Berlicum. Paardencoach Esther help ik namelijk om in tekst en beeld te laten zien wat haar werk precies inhoudt. Inmiddels zijn er heel wat beelden geschoten en heb ik een voorstel voor webteksten neergelegd. Daarnaast combineerde ik een paar beelden voor Esther met enkele van haar quotes, een ideale manier om een verhaal heel snel over te brengen. Hierbij een schot voor de boeg. Wordt vervolgd.

Kennismaken met je nieuwe buurt voordat je er gaat wonen

Om potentiële kopers een voorproefje te geven van de woonwijken die projectontwikkelaar AM realiseert interview ik allerlei personen die direct of indirect iets met de wijk te maken hebben. Aansluitend op het interview schiet ik een portret van iedereen die ik spreek. Communicatie-ontwerpbureau Toelgroep giet het vervolgens in een frisse vorm en hup, AM heeft er weer een mooie koperstrekker bij. Nog bedankt Toelgroep uit Tilburg voor de mooie opdracht.

Het verhaal van Smulders vertellen

Voor het Belgische staalconstructiebedrijf Smulders verzorgde ik eind 2016 voor de eerste keer het corporate magazine. Mijn mogelijkheid om na een interview meteen een portret te schieten, grepen ze met beide handen aan. Voor alle betrokkenen bleek het een uitkomst: Smulders kreeg verhalen compleet met beeld, de geïnterviewden hoefden maar een afspraak in te plannen en ik kon aan de hand van het interview ter plekke bepalen wat een goede setting voor het portret was. Iedereen blij. Zo zie ik het graag.

Het vakantiegevoel gevangen

Een oud-studiegenoot vroeg me of ik hem wilde helpen het vakantiegevoel op Oostappen vakantieparken vast te leggen. Tuurlijk, wil ik dat. En dus trok ik er hartje zomer 2016 op uit om vakantievierend Nederland te vereeuwigen. Zelfs als de barometer de veertig graden aantikte was ik zodoende ineens te vinden in een tropisch zwemparadijs, volledig gekleed, tas op de rug, camera in de aanslag. Pakkend wat ik pakken kon. 

 

Een dikke 10!

Woensdag 20 januari zal ik nooit meer vergeten. De dag van mijn eindassessment voor de Fotovakschool. Locatie: het Veemgebouw in Eindhoven. Samen met 7 andere studenten presenteerde ik een selectie uit werk gemaakt gedurende en onze finale-opdracht. Mijn series Hemels, Pesten is Killing en Dancers in Motion werden beloond met een 10. Een mooiere start van een nieuwe toekomst kun je je natuurlijk niet wensen. Het thuisfront, mijn modellen en iedereen die een steentje bijdroeg zo ontzettend bedankt.